KontraPunctum III – vanhan musiikin festivaali – Rovaniemellä 26.–29.5.2016

KontraPunctum tulee jälleen! Vanhan musiikin festivaalin matkassa Euroopan ympäri.

Jo kahtena edellisenä vuonna olemme saaneet nauttia vanhan musiikin sulosävelistä, kun vanhan musiikin festivaali KontraPunctum on tuonut Rovaniemelle aikakauden spesialisteja esittämään ennen 1750-lukua sävellettyä tai siltä ajalta säilynyttä musiikkia. Osansa ovat saaneet niin keskiajan kuin renessanssin ja barokin aikakausien teokset.

Nyt festivaali järjestetään kolmatta kertaa. Järjestäjätahona on tuttuun tapaan vanhan musiikin lauluyhtye Punctum. Neljän festivaalipäivän 26.–29.5.2016 aikana ohjelmassa on viisi erilaista konserttia. Konserttipaikkoina toimii tuttujen Korundin ja Rovaniemen kirkon lisäksi myös Lapin musiikkiopisto, jossa kuullaan lauantain päiväkonsertti.

Tämän vuotisen festivaalin teema on Euroopan ympäri. Vuosisatoja sittenkään ei musiikin tekeminen rajoittunut mihinkään tiettyyn maahan, vaan hienoja teoksia syntyi ympäri Eurooppaa. Matkallamme pysähdymme ihailemaan kunkin kolkan omia perinteitä.

Liput

Korundista ja Lippupisteestä 15 /10 € / konsertti. Festivaalipassi kaikkiin konsertteihin 40/30 €. Lippupisteestä ostettuihin lippuihin lisästään myyntipistekohtainen palvelumaksu. Liput myynnissä 1.4.2016 alkaen.

Lauantain päiväkonserttiin vapaa pääsy, ohjelmamaksu 10 € (vain ovelta).

Osta lippuja

 

Vilkaise myös festarin lisätiedot.